IneDeckers.reismee.nl

vervolg

Weekend is hier echt weekend.Heeeeel veel naar de kerk gaan en verder niets doen. We zijn met de buurkinderen ( 4 van 4 tot 9 jr) gaan zwemmen in een luxe resort enkele honderden meters bij ons vandaan. Hier mogen echt geen zwarte kinderen komen alleen als er blanken bij zijn.Ze zouden allemaal kunnen zwemmenmaar dat bleek dus niet het geval te zijn. Ze waren bang en hadden het koud maar uiteindelijk wilden ze niet meer aar huis. Ze hebben een onvergetelijke middag gehad en ik kan hier helemaal gelukkig van worden. De entree betalen en ieder een drankje, geweldig!

Een van de kinderen kreeg een fruitella van een ader kind en deelde dit met haar 3 andere zusjes en broertje. Langs de weg plukken ze allerlei vruchtjes???? en delen die dan weer met je.Het zijn schatjes. Hier praten ze nog een hele week over.

Vanochtend 2 kippen geslacht voor het avondmaal en vanmiddag naar de watervallen in SSezibwa. Glibberend over kilometers landweggetjes. Ik heb doodsangsten uitgestaan.

De moeite waard om te zien.

Morgen weer aan de slag in het huisje. De kozijnen en deuren (wat heet! van planken in elkaar getimmerd) schilderen.

Pascal

Hoi Mams, zo te lezen heb je het goed naar je zin en geniet je ontzettend van al het moois wat je mee maakt. Hier gaat alles super en het weer is ook uitstekend.
Geniet nog lekker want je zit alweer op de helft!
Hele dikke Knuffel en XXX