IneDeckers.reismee.nl

Het is bijna zover!

Nog 2 dagen ik mijn reis gaat beginnen. Vrijdag 4 mei om 8.20 uur vlieg ik van Düsseldorf naar Amsterdam. Van daaruit rechtstreeks naar Entebbe waar ik opgehaald word door Willemien en Maarten. Twee lieve mensen die ik 2 jaar geleden ontmoet heb. Bij hen heb ik een paar dagen doorgebracht en ben daar enorm verwend. Een fijne vriendschap die daar ontstaan is.

9 Mei brengen ze mij naar Kampala. Van hieruit zal Willem mij meenemen naar Jinja. Hier zal ik tot 3 juni onderdak krijgen en mijn reis voortzetten naar ???? dit is nog een verassing.

Willem en Paul wonen in Jinja en hebben al veel projecten van de grond gekregen. Veel vrijwilligers hebben zich daar in de loop der jaren ingezet.

Maar nog eerst wat producten inslaan die mee op reis gaan en natuurlijk mijn koffers pakken. Donderdag avond komen de kinderen en kleinkinderen eten voordat ik vertrek. Henk (schoonzoon) zal mij naar Düsseldorf brengen (is gemakkelijker afscheid van nemen

Wink
). Wat kijk ik uit naar het weerzien van een prachtig land en de warme mensen die ik eerder ontmoet heb.

Genieten van een laag tempo en de zon!

Cool

Sjef Kunst

Hallo Lieve Ine
Een hele goede reis wens ik je toe en heel veel inspiratie plezier en gezelligheid met al je collega medewerkers die zich inzetten voor de menesen in Uganda.
Heel veel liefs van mij met een dikke knuffel.
Sjef

Pascal

Hoi Moedertje,
Ik hoop dat je een goede vlucht hebt gehad en dat je veilig op de plaats van bestemming bent aangekomen. Het is hier intussen 02:30 uur en ik duik mijn bedje in.
Geniet ervan!! Hele dikke knuffel en liefs Pas

m.vermeeren

dag Ine,
leuk om op deze manier met je mee te reizen. ik hoop dat alles naar wens verloopt en maak er wat van, want
het is zo weer voorbij.
lieve groetjes mamma.